Piros Ház étterem

Zsira mint fejlődőben lévő üdülőhely eddig adós maradt a éttermi vendéglátás terén. Ma már ugyan 6 apartmanház várja a vendégeket, de eddig az étterem iránt érdeklődő üdülővendégeket a szomszédos településekre: Luttzmannsburgba, Horvátzsidányba, Bükre, Kőszegre, vagy Sopronhorpácsba tudták a vendéglátók küldeni, ha azok étkezési lehetőség iránt érdeklődtek.

2014 május elsejétől ez már a múlté. Megnyitott ugyanis Zsira első (s remélhetőleg nem az utolsó) étterme a Locsmándi utca 3. sz. alatt: a Piros Ház Vendéglő (honlap: http://www.etterem-zsira.hu/)
 piroshaz01
A helyben mindenki által csak "piros ház"- ként ismert épületet 2012-ben kezdték a tulajdonosok felújítani, és ma már rá sem lehet ismerni az erdeti romos házikóra.A majdnem egy évig tartó munkálatok során polgári stílusban felújított ház hozzáépítés révén kibővült. Két vendégterem, és egy kerthelység várja az éhes vendégeket.  A modern, mindennel felszerelt konyha révén egy igen változatos étlapról válogathatunk a - lehetőségek szerint magyar alapanyagokból készült  - magyaros étkek gazdag választékából.

Az étterem tulajdonosainak törekvése egy ízig-vérig magyar étterem kialakítása. A hazai ízek, és a magyaros hangulat mind a kialakítás során, mind a választék megtervezésénél hangsúlyos szerepet kapott.

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes