Egészségügyi alapellátást biztosító épület felújítása, korszerűsítése Zsirán

MFF kedvezményezetti infóblokk-1 1

Egészségügyi alapellátást biztosító épület felújítása, korszerűsítése Zsirán

2023.11.15.

PROJEKTADATLAP

Zsira Község Önkormányzata az „Egészségügyi alapellátást biztosító épület felújítása, korszerűsítése Zsirán” című TOP_PLUSZ-3.3.2-21-GM1-2022-00011 kódszámú „Helyi egészségügyi és szociális infrastruktúra fejlesztése” című és „TOP_PLUSZ-3.3.2-21” kódszámú felhívás alapján valósítja meg a nevezett projektet.

Pályázati konstrukció: Helyi egészségügyi és szociális infrastruktúra fejlesztése” című és „TOP_PLUSZ-3.3.2-21” kódszámú

Pályázat címe: „Egészségügyi alapellátást biztosító épület felújítása, korszerűsítése Zsirán” című TOP_PLUSZ-3.3.2-21-GM1-2022-00011 kódszámú

Kedvezményezett neve: Zsira Község Önkormányzata

Kedvezményezett címe: 9476 Zsira Rákóczi F. utca 8.

Konzorciumi partnerek: Győr-Moson-Sopron Vármegyei Önkormányzat Hivatala

Elnyert támogatás: 100 179 584 forint

Támogatás intenzitása: 100%

Finanszírozó alap: Európai Unió társfinanszírozásával

A projekt célja:

Egészségügyi alapellátást biztosító épület felújítása, korszerűsítése Zsirán.

Zsira Község Önkormányzata célul tűzte ki az egészségügyi alapellátás fejlesztését a településen. A háziorvosi praxisokban történik a legtöbb orvos-beteg találkozás, ami a betegellátás mellett lehetőséget adhat betegségmegelőzésre is. Az egészségügyi alapellátási rendszer infrastrukturális fejlesztése az intézmények szolgáltatásainak és infrastrukturális feltételeinek korszerűsítését, a hozzáférés egyenlőtlenségeinek mérséklését célozza.

A pályázat illeszkedik a felhívás céljaihoz az alábbiakban részletezettek szerint: A projekt keretében sor kerül az önkormányzati tulajdonú orvosi rendelőknek és védőnői szolgálat, valamint részben a kapcsolódó szolgálati lakások felújítására. A projekt által alapvető cél a településen működő orvosi rendelő és védőnői szolgálat, egyben az egészségügyi ellátórendszer fejlesztése, az egészségügyi alapellátás eredményességének és hatékonyságának javítása, az intézmények szolgáltatásainak és infrastrukturális feltételeinek korszerűsítése, valamint térségi szinten értelmezve a hozzáférés egyenlőtlenségeinek mérséklése. Konkrétabban az egészségügyi alapellátás biztosítása, feltételeinek javítása. A projekt elsődlegesen az orvosi rendelő szolgáltatási színvonalának és szolgáltatási környezetének javításához kapcsolódik, de emellett szerves részét képezi a település átfogó fejlesztési koncepciójának.

Közreműködő szervezet: Magyar Államkincstár Győr-Moson-Sopron Vármegyei Igazgatósága

Kapcsolat: Nagy Ferdinánd polgármester

Projekt zárása: 2025.03.31.

NyomtatásEmail

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes